מה המשמעות של כריית ביטקוין לבעלי המטבע הדיגיטלי

מאז שהמטבע הוירטואלי נכנס אל החיים, נראה כי הוא מחולל סערה שלמה מול מנגנונים שרגילים הם להיות אלה ששולטים במערך של יצירה והפצת כספים, ומעורר את הסקרנות הרבה של אנשים שרוצים להיות חלק מהמהפכה הזו שמאפשרת לאנשים את הכוח לשלוט בכסף שהוא למעשה מטבע וירטואלי של ועבור האנשים. לאן מועדות פניו של מטבע וירטואלי? בינתיים נראה כי העניין גובר עם השנים וצמיחה של מטבעות חדשים נוספים.
איך מייצרים ביטקוין?כורים אותו!
איך ביטקוין אחד בודד נולד? מכיוון שמדובר במטבע וירטואלי חופשי והכמות של המטבעות הללו עומדת על מקסימום ייצור של 21 מיליון, מדובר למעשה בייצור שיגיע לעצירה בעוד כמה עשורים לערך כאשר עבור יצירה של מטבע אחד צריכים לא מעט חשמל, הבנה בשיטות הצפנה מתמטיות סבוכות ומכשור דיגיטלי מתקדם שאיתו יכולים לעשות את כל זה לאפשרי. בעזרת כוח החישוב הזה בפעולת הכרייה מתוגמלים להם הכורים הללו בקבלה של מטבעות ביטקוין חדשים אשר מתווספים להם את המחזור עם תחרויות של חישוב שמפיקות בלוק של העסקאות האחרונות שבוצעו ברשת. זה יכול להיות אדם אחד וזה יכול להיות שילוב של כמה אנשים בבריכת כרייה של ביטקוין שבה מתחלקים במטבעות שבהם הקבוצה זוכה לאחר סיום החישוב המתמטי והכרייה בהצלחה.
עליית ערך המטבע אל מול הקושי בכרייה
כאמור, למי שלא הבין את זה טרם לכן, לא כל אחד בפועל יכול להתחיל תהליך של כריית ביטקוין כמו שתבינו באתר ביטס אוף גולד. מפני שהוא צריך את היכולת המתמטית זה דבר ראשון. דבר שני, לא כל אחד מעוניין לבצע את התהליך הזה גם אם הוא בעל היכולת הזו מכיוון שעדיין צריכים את השימוש הגבוה בחשמל לצד רכישה של מחשבים שיש להם את היכולת לזרז את התהליך של הכרייה למשהו שלא ייקח כמה חודשים עבור מטבע בודד אחד. מכיוון שתהליך הכרייה יורד מבחינה של תגמול כל כמה שנים בחצי, לא נראה כי יהיה תהליך זה כה פופולארי וכי האנשים שיש להם מטבעות יהפכו להיות אנשים שלהם יש אפיק השקעה ייחודי או כאלה שיגלו כי העניין במטבעות וירטואליים ירד אחרי הכל עם השנים.